Home.Ezel.Logeren.Jakobsweg.Prijs/Boeken.Over Ons.Contact.Gastenboek.Event.Links.

De Ezelboer

Ezelwandelen

tussen Kleve, Nijmegen en Goch

 

De ezel: de meest relaxte wandelgids!

 

Word meester over je innerlijke Ezel!

- Coaching, Bezinning, Jezelf terugvinden -

In de hectiek van alledag kun je snel je richting of jezelf verliezen. Al in de middeleeuwen waren er methoden om weer tot jezelf te komen. De Jacobsweg, de traditionele reis naar Compostella (Spanje) is een symbool voor de weg naar je zelf.

Daarom biedt de Ezelboer onder de naam Jakobsweg verschillende programma’s aan.  Gebaseerd op natuur, wandelen, oefeningen en reflectie. Waar het zinvol is werken we ook met echte ezels. De ezel is een meester van rust en gelatenheid. Precies dat wat je nodig hebt als tegenwicht tegen stress en druk. Ook wandelen we zelf over de jacobsweg met ezels en kunnen we jou en jouw ezel trainen.

 

A) Dag in het teken van het zwijgen

Om datgene te horen wat je alleen hoort als je stil bent. Een dag om weer tot jezelf te komen. Met wandelen, zwijgen en energetische oefeningen. Prijs, Plaats, Data: op aanvraag.

 

B) Jakobsweg Wandelweek (Individueel)

Een reis naar jezelf met een langorige vriend die je bagage draagt. Slapen en eten is geregeld. Net als de kaart en routebeschrijving. De innerlijke reis begint met een intake waarin jezelf je reisdoel bepaalt. Voor onderweg krijg je dagelijks een op je reisdoel afgestemde opdracht. In het eindgesprek leg je je oogst vast om mee naar huis te nemen. Prijs, Plaats, Data: op aanvraag.

 

C) Driedaagse Jacobsweg Groep

Wandeling met ezel in een groep (max 8 Personen). De innerlijke reis begint met een intake waarin jezelf je reisdoel bepaalt. Voor onderweg krijg je dagelijks een op je reisdoel afgestemde opdracht. In het eindgesprek leg je je oogst vast om mee naar huis te nemen. De kracht van de groep wordt gebruikt voor gemeenschappelijke oefeningen.

Prijs, Plaats, Data: op aanvraag.

 

D) Leef je Droom!

Iedereen heeft kleine of grote dromen. En vaak blijft het daarbij. Waarom? Onze innerlijke ezel heeft angst, is te lui of heeft nu even geen tijd. Vraag jezelf: “Ben ik het waard?’, “Is mijn droom het waard?”. Is het antwoord twee maal JA? Dan is het de moeite waard onze Droom-weekend te volgen. Daar krijg je instrumenten om je droom helder te maken en de weg naar realisatie in te slaan.

Prijs, Plaats, Data: op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacobsweg

Jacobswandeling 9 of 16 km met Ezel van Nijmegen (NL) naar Kranenburg (D). Aanmelden  

deezelboer@yahoo.com

Klik hier voor Info

Socrates de wijze ezel: De weg is het doel!


stats counter